Pályázatírás

Pályázatírási tevékenységünk leginkább a konkrét pályázat elkészítését jelenti. Pályázati figyeléssel nem, vagy csak külön kérésre foglalkozunk. A pályázatok témáit tekintve leginkább mezőgazdasági, oktatási, szakképzési témában van a legnagyobb tapasztalatunk. Azonban nem jelent problémát más szakterület sem, hiszen szakembereink általános szinten képzettek a hazai és az Európai Uniós pályázatok elkészítésében, ami nem elsősorban az adott témában való jártasságot, hanem a sikeres pályázatok elkészítésében való nagy tapasztalatot jelenti.

Az előzetes szakmai konzultáció kiemelten fontos azon ügyfelek számára, akik még nem pályáztak, vagy nem rendelkeznek kellő információval. Irodánkban díjmentes személyes konzultáció keretében lehetőséget adunk ügyfeleink részére, hogy projektterveiket, fejlesztési elképzeléseiket tanácsadóinkkal egyeztessék a sikeres együttműködés érdekében. Előzetes előminősítést végzünk, megismert tervek, elképzelések birtokában tanácsadóink ismertetni tudják a rendelkezésre álló vagy közeljövőben megjelenő pályázati konstrukciók közül ügyfeleink részére megfelelő pályázati lehetőségeket.

Ha azt hiszi, hogy a pályázatírásért vagy a tanácsadásért előre pénzt fogunk elkérni Öntől, akkor nagyon téved! Engedje meg, hogy átvállaljuk minden kockázatát, és kizárólag a sikeres munkánk után kérjünk pénzt.

Fel